Symfony

Da li ste zainteresovani da saznate više o tehnološkim prednostima koje vam Symfony može pružiti? Na pravom ste mestu da saznate sve što vam je potrebno u tu svrhu! Symfony je dobro poznati ''framework'' koji se koristi u svrhu smanjenja vremena razvoja proizvoda. Takođe je sposoban da poboljša sam kvalitet veb aplikacija.

Symfony

Najzad, izgradnja aplikacija bogatih performansama više ne mora biti težak zadatak, jer ovaj PHP 'framework' može da Vam ponudi sve što Vam treba, može zatrebati, ili biti korisno.

Evo još nekoliko prednosti Symfony-a o kojima biste trebali znati:

1. Brzina (bez pohlepe!). Da li Vam se već desilo da se zabrinete zbog performansi samo jedne aplikacije nakon što ste u potpunosti završili ceo projekat? To se nažalost i dalje dešava mnogim ljudima. Ipak, od sada, i sa Symfony-em, moći ćete da menjate i optimizujete sve što je potrebno - bilo kada. Pored toga, poznato je da je ovo jedan od najbržih PHP 'framework-ova' koji postoje.

2. Potpuno prilagodljiv - uvek zasnovan na Vašim potrebama. Kao što je već rečeno u prvoj stavci, od Symfony-a možete očekivati potpunu prilagodljivost. Pored toga, ovaj 'framework' je takođe poznat po svojoj profesionalnoj i sigurnoj podršci (koju pruža SensioLabs). Možete koristiti Symfony za različite stvari, kao što je full-stack (kada razvijate veoma složenu aplikaciju), za ''brick by brick'' metodu (koristeći samo funkcije koje su Vam zaista potrebne) i Microframework (dok razvijate neke posebne funkcije u Vašem projektu).

3. Symfony paket (''bundle''). Ovaj 'framework' je takođe lako proširiti na načine koje želite. Možete i iznova da koristite različite dodatke za Vaše projekte.

4. Kompatibilnost. Možete biti sigurni da su sve pojedinačne, pa čak i najmanje verzije Symfony-a uvek potpuno kompatibilne.

5. Komfor. Svaki programer je od sada u mogućnosti da uživa u celokupnom procesu svog rada zahvaljujući izuzetno funkcionalnom okruženju Symfony-a. Nivo udobnosti je podignut na maksimum.