Portfolio

Women Diamond Shell

Women Diamond Shell. Women Diamond Shell. Virtuelni ženski časopis sastoji se od brojnih različitih tema i oblasti koje dame širom sveta mogu čitati na dnevnom nivou. Bilfas je napravio ovaj portal od nule, dakle od samog kreiranja domena. Women Diamond Shell ne samo da deli zanimljive informacije, već pruža i korisne savete i trikove o tome kako da poboljšate svoj svakodnevni život.
Kategorija životnog stila sastoji se od psihologije, finansija, karijere, fitnesa, kućnih ljubimaca, sporta, zdravlja, lepote, mode, kao i porodičnih tema. Članci se pišu i objavljuju svakodnevno, zajedno sa objavama i pričama na društvenim mrežama - i na Fejsbuku i na Instagramu. Čitljivi i razumljivi svima, ne oduzimajući vam previše dnevnog vremena, a unapređuju vaš životni stil.

Women Diamond Shell takođe ima kategoriju digitalnog sveta, gde se vesti iz tehnologije ažuriraju i dele redovno, prateći najnovije svetske trendove.

Kulturne i avanturističke teme se zasnivaju na pružanju neverovatnih članaka vezanih za hobije, kuhinju i recepte, kao i putovanja, te priče o inspirativnim ženama. Podkategorija Inspirativne žene osnažuje žensku snagu i vrednost tako što deli priče o ženama koje su promenile svet i naše društvo na bolje.

-Tehnički deo: analitika, istraživanje, razvoj, testiranje, praćenje, SEO.
 


Temaso

Temaso je kompanija sa internet prodavnicom koja pomaže modernoj porodici da poboljša svoj svakodnevni život na mnogo različitih načina. Temaso prodaje visokokvalitetne kućne aparate, kao što su kuhinjski aparati, posuđe i mali kućni aparati, uređaji koji poboljšavaju lepotu i zdravlje, kao i aparate i uređaje za tretiranje vazduha. Zadatak Bilfasa je bio da pomogne Temasu da poboljša svoju vidljivost na prebukiranom onlajn tržištu, što smo uspešno i ostvarili.

Tim profesionalaca Bilfas-a je započeo sa analitikom i istraživanjem i nastavio sa planiranjem podele zadataka koji će doneti Temasu uspeh i poboljšati njihovo SEO rangiranje, zajedno sa poboljšanjem opisa njihovih proizvoda, sadržaja na veb stranici, e-mail marketinga i prisustva na društvenim mrežama. Testiranje različitih rešenja i performansi je takođe bilo neophodno, tako da Temaso najzad dobija bolje mesto i publicitet svojim jedinstvenim poslovanjem na mreži.


EC Pleasure

EC Pleasure. Kozmetički centar fokusiran na pružanje visokokvalitetnih i luksuznih usluga u oblasti lepote i zdravlja. Glavna polja stručnosti EC Pleasure-a su Endosferska terapija, Remodeling Face, Toleskin, Vivant, Lift C.V.S., Lissant, Age summum i drugi. Brendovi sa kojima rade su Endospheres, Biologique i Guinot. EC Pleasure je poznati centar lepote u srcu Beograda, koji vode profesionalci u svom poslu.

Bilfasova misija je bila da unapredi celokupnu veb stranicu EC Pleasure i vidljivost na onlajn tržištu, što je ovom estetskom centru donelo ne samo veći broj posetilaca, već i priznanje i potvrdu ciljane publike.
Analitika, istraživanje, predlog rešenja, razvoj, kao i testiranje različitih rešenja i performansi samo su neki od koraka koje je Bilfas uspešno sledio kako bi EC Pleasure dobio mesto koje ima danas.

SEO i digitalni marketing zaokružuju čitavu priču koja je pomogla ovom poslu da raste u željenom pravcu. Sadržaj je pažljivo kreiran i modifikovan sa ciljem da dođe do novih potencijalnih klijenata i stekne njihovo poverenje.


VSD Trade

VSD Trade. Zvanični distributer Revlon profesionalne kozmetike. VSD trade je imao mnogo problema sa neoptimizovanim veb sajtom, zajedno sa potrebom za SEO optimizacijom za opise proizvoda i sadržaj uopšte.

Ova onlajn prodavnica prodaje kozmetičke proizvode iz različitih kategorija, od kojih mnoge koriste profesionalci u svetu lepote, kao što su frizeri. VSD Trade je fokusiran na brendove poput Revlon Professional, Orofluido, American Crev, Alterna, Olaplek, Casho, UKI Vet Dri BRUSH i druge.

Bilfas tim je pomogao VSD Trade-u da pronađe svoju viziju i osnaži ih da prošire svoju misiju u potrebnom pravcu.

-Tehnički deo: analitika, istraživanje, razvoj, testiranje, praćenje, SEO.


SEO Leverage App

Kada želimo da prestanemo da se oslanjamo na plaćene oglase i pronađemo drugi način da pobedimo konkurenciju na veb pretrazi, SEO optimizacija je definitivno ključ za postizanje takvog cilja. 

SEO je jedna od najboljih investicija za onlajn preduzeća, ali svi su svesni da optimizacija svake veb stranice obično zahteva vreme, posebno ako želite da se kotirate veoma visoko, ili bolje rečeno – da zauzmete mesto broj jedan u Google pretrazi. 

Zasnovan na AI tehnologiji koja je sposobna da sugeriše korisnicima kako da promene sadržaj na veb sajtovima, sa ciljem da poboljšaju SEO na najbolji mogući način, odnosno rangiranje na različitim pretraživačima.

Aplikacija SEO Leverage predstavlja jednostavniji i pristupačniji način za obavljanje brojnih radnji koje rangiraju veb-sajtove i vaše prisustvo na mreži, kao i poziciranje na samom Google-u. Više od 500+ onlajn preduzeća je već postiglo svoje ciljeve sa ovom aplikacijom, tako da su zaradili milione dolara u prodaji.

Ono što mnogi koji nisu upoznati sa SEO praksama i optimizacijom ne znaju je koliko se brzo SEO menja. Potrebno je stalno biti u kontaktu sa svakom pojedinačnom, pa i najmanjom vesti i novinom, sa svrhom da ostanemo na pravom putu i ​​da uspemo da rangiramo veb stranice na željenu poziciju.
Srećom, možemo biti korak ispred svih tih promena, SEO Leverage aplikaciju. Ova pametna aplikacija takođe pruža strategije sadržaja i SEO taktike za budućnost koje vam mogu doneti pravo bogatstvo.

Nije važno da li posedujete online prodavnicu, možda prodajete onlajn kurseve, ili pokrećete bilo koju drugu vrstu onlajn usluga, aplikacija SEO Leverage će vam pomoći da vas korisnici lako pronađu. Upravo zbog toga mi u Bilfasu rado koristimo ovu aplikaciju i do sada smo otkrili zaista sve njene tajne.

Sa aplikacijom SEO Leverage činimo ceo proces kraćim, jednostavnijim i definitivno preciznijim. Najbolji SEO rezultati čekaju, na dohvat ruke - uz iskusan Bilfas tim i savremene aplikacije.
 


Toplana Bečej

Toplana Bečej. Oficijalni sajt toplane Bečej pomaže njenim korisnicima da uvek ostanu u toku sa najvažnijim vestima koje su im od velike važnosti. Kako bi korisnici uvek primali najnovije informacije povodom grejanja njihovih stambenih objekata, od velike je važnosti da sam sajt radi maksimalnom brzinom, da bude savršeno optimizovan, te da svaki korisnik može na najbrži mogući način da dođe do svih potrebnih informacija. 


DT Transporter

DT Transporter DT Transporter je firma koja pruža usluge profesionalnog i luksuznog prevoza, odnosno transporta. Naš zadatak je bio da kreiramo websajt i da ih u potpunosti predstavimo na tržištu, kako bismo im pomogli da uspešno započnu, a odmah zatim i prošire svoje poslovanje. Pored kompletnog sajta koji smo napravili od nule, radili smo i društvene mreže, isto tako - od početka do kraja. Sada, DT Transporter je aktivna firma na tržištu, sa sve većim brojem zadovoljnih korisnika, što nam je neminovno i bio cilj.