Ko smo mi?

U sada već prostranom digitalnom svetu, Bilfas osvetljava put svojim inovacijama… 

Napravite pobednički brend već danas. 

Sa osnovom utemeljenom u PHP-u, agencija je vešto ispreplela raznovrsne platforme i okvire u svoj repertoar, osiguravajući da klijenti uvek ostanu na čelu digitalnog doba.

Centralna tačka ponude Bilfasa je njegova veština u optimizaciji pretraživača (SEO). 

U dobu gde je vidljivost online ključna za uspeh, SEO znanje Bilfas Web Agencije učiniće da najzad zauzmete mesto broj 1.

Kroz strategijsku optimizaciju ključnih reči, kreiranje sadržaja i tehničko podešavanje, Bilfas osigurava da vaš web sajt stigne do samog vrha. Rangiranje pretraživača je sada lakše nego ikada, vođeno organskim saobraćajem na vašem sajtu. 
Sve ovo neminovno pojačava prisustvo brenda u digitalnom svetu i gradi jasno i snažno digitalno "ja".

Pored navedenog, koristimo i framework-ove poput Symfony i Laravel. I dok Symfony može da se pohvali svojom prilagodljivošću, Laravel se ističe  elegantnom sintaksom i snažnim funkcijama. 

Zajedno, omogućavaju nam da kreiramo aplikacije koje nisu samo sofisticirane, već i visoko efikasne.

WordPress - Svaki od naših WordPress projekata je harmoničan spoj estetike i funkcionalnosti, predstavljajući posvećenost agencije neuporedivom kvalitetu i inovacijama koje će vas istaći iz mase. 

U živopisnom domenu elektronske trgovine, Bilfas se izdvaja sa svojim znanjem na platformama poput Magento i WooCommerce.

Oblikujući online prodavnice koje očaravaju i pobeđuju, agencija spaja vizuelnu privlačnost sa strategijskim dizajnom, osiguravajući da klijenti imaju alate za uspeh u elektronskoj trgovini.

Na korporativnom frontu, platforme poput eZ Publish i njegovog naslednika, Ibexa, dolaze u igru. Dizajnirane za preduzeća sa prostranim digitalnim aspiracijama, ove platforme nude sveobuhvatan ekosistem koji je dinamičan i spreman za budućnost.

Bilfas je više od digitalne agencije - mi nudimo mesto za rast vašeg poslovanja u digitalnim vodama.

Bilo da ste u potrazi za dominacijom u rangiranju pretraživača, prilagođenom aplikacijom izgrađenom na najsavremenijim okvirima/framework-ovima, dinamičnim WordPress sajtom, online prodavnicom, ili bilo kojim rešenjem za preduzeća, Bilfas Web Agencija vam može pomoći.

Our Clients