ezPublish / ez Platforma, IBEXA Platforma

IBEXA DXP je nekada bila poznata pod nazivom eZ Systems. eZ Publish CMS je napravljen od strane samog eZ Systems-a, te praćen od eZ Platforme. Prilično nedavno, cela kompanija je prošla kroz veliko ažuriranje i upravo tako smo dobili IBEXA platformu - nadograđenu i poboljšanu verziju svih značajki koje može da ponudi!

Šta treba da znate o samoj IBEXA Platformi? Za šta bi Vam mogla biti korisna?

Krenimo redom... Ova platforma je specijalno kreirana za poboljšano i unapređeno digitalno iskustvo, zasnovano Symfony mreži.

Ako želite da dizajnirate i razvijete neverovatne veb stranice, ne tražite dalje - sa IBEXOM, dobićete i više nego što ste očekivali!

Uostalom, ne samo da ćete moći da kreirate i nadogradite različite sajtove, već i svi programeri mogu da naprave izvanredne veb aplikacije, kao i složene prodavnice e-trgovine (e-commerce stores) - najbolja stvar je što je sada sve postalo vrlo jednostavno! Nekada bismo potrošili dane, pa čak i nedelje, da dobijemo rezultate koje želimo...

Prilagođena funkcionalnost je ono što IBEXU razlikuje od ostalih sličnih platformi - osnovne funkcije se mogu promeniti na mnogo načina samo korišćenjem Vašeg već postojećeg znanja! Naravno, ovo je takođe odlično mesto za nadogradnju Vaših veština zajedno sa platformom i svima koji je koriste - spojite se sa ljudima koji se bave istim ili sličnim poslom kao Vi.

IBEXA platforma je zasnovana na ''open source'' modelu, te su njene glavne karakteristike odlična povezanost i mogućnost proširenja. Savremene tehnologije otvorenog koda nude API rešenja za PHP, GraphQL, te REST.
Šta možete uraditi sa IBEXOM? Evo nekoliko naših glavnih ideja ...

-Osnovna dokumentacija proizvoda - kreirajte, objavite i pravilno strukturirajte sadržaj;

-Komercijalna dokumentacija - vodite svoje poslovanje na profesionalnom nivou;

-Dokumentacija o personalizaciji - idealno za sve velike kompanije;

-Dobijte integrisani PaaS-a sa Ibexa Cloud-om - nema ograničenja gde se može smestiti Ibexa DXP implementacija - Digital Ocean, Azure, AVS na Ibexa Cloud-u...;

-Ispravite greške i otkrijte bezbednosne zakrpe (''security patches'');

-Modifikujete i proširujte osnovne funkcionalnosti na način na koji Vama odgovara;

-Istražite besplatne pakete za autentifikaciju i fleksibilnost podešavanja;

-Uživajte u boljem korisničkom iskustvu;

-Delite sadržaj sa brojnim postavkama unutar CMS-a u samo nekoliko klikova + nabavite pouzdan alat za upravljanje sadržajem;

-Razvijajte aplikacije i mobilne aplikacije na zabavan i lak način + rešavajte sve vrste PHP i CMS problema na jednom mestu!

Najbolja stvar u vezi sa IBEXOM je da lako se instalira i održava! Zajedno sa niskim troškovima licenciranja, ovo može postati Vaš najbolji izbor kada radite na mreži i širite svoje poslovanje. 

IBEXA je takođe partnerska mreža, te je spojena sa velikim kompanijama širom sveta.

Da li ste znali da je IBEXA napravljena na načelima jednih od najboljih tehnologija poput Symfony 2 i Twig? 

Sigurno smo da to dovoljno govori o njenom kvalitetu!