Sylius

Ako ste zainteresovani za razvoj svoje online trgovine sa nekim od najnovijih tehnoloških dostignuća, dozvolite da Vam predstavimo Sylius! Na ovoj platformi sa lakoćom možete pronaći neke od najboljih i najsavremenijih razvojnih praksi u svetu ''e-commerca''. Pored toga, to je platforma otvorenog koda (open source) idealna za pristup usmeren na kupca.

Različita softverska pitanja mogu se lako rešiti pomoću Syliusa i pomoći Vašem celokupnom timu da napreduje na željeni način. Svi smo svesni da se celokupno poslovanje na mreži menja globalno i svakodnevno, kao što se menja i sama tehnologija, ali dobra stvar je što Sylius može da isprati sve te promene - nikada se više nećete naći izgubljeni u moru Internet noviteta, ili pak ostati neažurirani...

Svi brendovi preduzeća i srednja tržišta koji traže prilagođena rešenja mogu lako pronaći sve što im je potrebno upravo uz Sylius. Rešite dve stvari odjednom - pobedite sve Vaše konkurente i zatim ponudite kupcima iskustvo kakvo zaslužuju, kakvo žele.

Brojni arhitekti, programeri i tehnički direktori (CTOs) tvrde da je Sylius definitivno jedna od najboljih platformi za rast poslovanja na mreži.

Evo šta još o svemu tome treba da znate:

1. REST API. Sylius dolazi u paketu sa REST API-ijem velike jačine i može Vam pomoći da završite sve što je potrebno u oblastima mikroservisa i frontend zadataka.

2. Visok standard kvaliteta. Već smo rekli da je možda teško prilagoditi se tehnologiji koja se neprestano menja. Ipak, kao što smo već ranije i naveli, Sylius je u mogućnosti da te promene i sledi zbog svojih najviših standarda kvaliteta. 

3. Lako upravljanje hostingom. Pored jednostavnosti hosta, Sylius je takođe lak za skaliranje. Koristite ga sa VPS-om, Kubernetes-om ili čak Dockerom.

4. Potpuno testiran. Ova platforma otvorenog koda je takođe sposobna da ispravi sve greške koje se mogu pojaviti na sajtu čak i pre nego što ih vaši kupci/klijenti primete. Najzad ste u mogućnosti da uživate u sajtu bez grešaka, ali i da pružite svojim kupcima da dobiju najbolju moguću uslugu.

5. Vrhunski brendovi veruju Syliusu. Natura Selection tvrdi da je Sylius uvek najbolji izbor kada je u pitanju stvaranje perspektivnog preduzeća za e-trgovinu na mreži, a mi im verujemo.