Magento - elektronsko poslovanje na profesionalnom nivou

Ukoliko želite da se upoznate sa prednostima Magenta, na pravom ste mestu da to i ostvarite! Napravili smo istraživanje i kratku evaluaciju svih dobrobiti koje ova platforma može da Vam ponudi u elektronskom poslovanju.

Pa, krenimo od početka... Šta je uopšte Magento? Najlakše ćemo je opisati ako je predstavimo kao ''open source'' platformu koja je besplatna. Već smo došli do prvog razloga da je isprobate i zavolite, zar ne?

Magento najviše vole online prodavci, ali i sami i kupci, pa i programeri. Razlog? Jednostavna platforma za korišćenje koja nudi pregršt opcija.

Dovoljno je reći da je preko 150 000 preduzeća širom sveta zadovoljno karakteristikama koje nudi Magento. Razvijanje sajtova online je u mnogim pravcima olakšano, a najbolja stvar je da Magento podržava velik broj načina plaćanja, što se posebno sviđa kupcima.

Ovo su neke od najvećih prednosti Magenta:

1. CMS sistem. Svaki programer će Vam reći da voli da radi na sajtu sa CMS sistemom zato što je u mogućnosti da na jednostavan i fleksibilan način upravlja svim sadržajem. Takođe, prodavci su oduševljeni idejom da ne postoji ograničenje za prodaju proizvoda. Ova platforma je pogodna i za one koji žele da plasiraju 5 proizvoda, ali i za one koji žele da plasiraju 55 000 proizvoda!

2. Napredna arhitektura kreirana prema potrebama prodavaca. Dobro je pomenuti da osim besplatne verzije Magenta, postoji i plaćena, odnosno naprednija verzija platforme.

3. Štedi novac, lako se nadograđuje, brzo se instalira... Kao što i sami možete da zaključite - jednostavna platforma kreirana za svačije potrebe, bez iziskivanja tehničkog znanja. Štedi novac jer ne morate da ga trošite na različite licence koje slične platforme traže.

4. Dobro organizovane funkcije u velikom broju. Svako je u mogućnosti da prilagodi svoj sajt na željen način.

5. Najbolja e-commerce platforma za mobilne telefone. Često se susrećemo sa loše urađenim verzijama sajtova i platformi za verziju mobilnih uređaja. Na sreću, to nije slučaj i sa Magentom.

6. Integrisanje ekstenzija je lako.

7. SEO optimizacija koja radi za Vas. Jednostavno je napraviti visoko rangiran sajt uz Magento opcije i funkcije!

Dobro je napomenuti i da za ovu platformu ne trebate programersko znanje za oblast administracije sajta. Naravno, za kompletno kreiranje sajta uz pomoću Magenta, dobro je posavetovati se sa stručnjakom.