Invision - brza i laka izrada frontenda

Dizajnirajte brže, bolje, i zajedno sa ostalim korisnicima koji dele iste interese kao i Vi! Da li ovo zvuči kao nešto što Vas interesuje? Ukoliko da, nastavite da čitate ovaj članak jer ćemo Vas upoznati sa svim značajkama koje Vam mogu biti od koristi. Svako ko želi da ponudi najbolji mogući doživljaj korisnicima digitalne platforme za dizajn proizvoda je uglavnom upoznat sa Invisiono-om i svim pogodnostima koje pruža, ali ukoliko još niste sigurni zašto se pojavila ovakva pomama za ovom platformom, dozvolite da Vam na brz i lak način to i objasnimo...

Invision - brza i laka izrada frontenda

Šta je Invision?

Invision predstavlja moćnu platformu koja Vam omogućava da napravite unikatne te tražene dizajne proizvoda o kakvim ste oduvek sanjali. Ako je Vaša misija da krenete od samog dizajna, te da ga posle pretočite u ujedinjenu platformu, znajte da ste na pravom mestu da to i ostvarite. Sada ste u mogućnosti da započnete svoje ideje na potpuno čistom platnu, ali takođe i da iskoristite vizije od već ranije izgrađenih šablona. Rezultat? Jedinstven proizvod koji se traži na tržištu i koji Vaši korisnici vole i žele!

Kako napraviti bogate i interaktivne prototipe?

Iako ste možda mislili da je teško napraviti željene prototipe proizvoda koje nudite, uz Invision to postaje lak zadatak. Najzad ste u mogućnosti da iskorisitite male olakšice koje će Vam doneti veliko rasterećenje u poslu. Na primer, od sada možete da uvezete razne sadržaje i dizajne direktno iz Sketch-a, što će Vam definitivno učiniti lakšim one dane kada nemate mnogo inspiracije za kreiranje te promovisanje svojih proizvoda na najbolji mogući način.

Ipak, to nije sve. U mogućnosti ste da dobijete i povratnu informaciju o Vašim akcijama direktno sa određenih uređaja na kojima planirate da plasirate određene proizvode. Dakle, možete da dobije sve na jednom mestu - od ideje, do kreiranja potrebnih dizajnova i prezentacije proizvoda, pa sve do same povratne informacije kako bi se to moglo plasirati na tržištu i kakav bi Vam to profit moglo ostvariti.

Da li znate da možete da pređete sa dizajna na kompletan razvoj bez napora?

Upravo iz tog razloga smo želeli da Vam pobliže objasnimo sve mogućnosti Invision-a. Ukoliko imate samo nekoliko minuta slobodnog vremena, znajte da je najbolje da ih iskoristite za pretragu specifikacija koje imaju zajedničku osnovu da poboljšalju ne samo viziju dizajnera, već i preciznost programera. Ukoliko je Vaš tim sačinjen od dizajnera i programera (a mi verujemo da jeste), budite sigurni da će Invision definitivno poboljšati njihov rad, ali takođe im dati i mnoge nove inovativne ideje.

Centralitovani dizajn? Brži razvoj proizvoda? Imate soluciju - prelazak na kodiranje je sada brz i lak zadatak uz sve opcije koje Invision može da ponudi! Budite u mogućnosti da ponudite najbolji prikaz čak i sitnih i detaljnih piksela. Od sada, sve to ne mora da Vam zadaje probleme, već može uvek da bude spremno za rad i prezentaciju.

Pomozite programerima u svom timu da uvek znaju koji je njihov sledeći korak

Čekanje, čekanje... Jasno nam je da to svima u timu stvara tenziju te da se vrlo brzo gubi elan za rad. Dakle, sa Invisionom, moguće je kreirati atmosferu u kojoj programeri jasno znaju koji je njihov sledeći korak te šta je spremno za dalji rad. Jasnoća za programere je definitivno velika pogodnost koju Invision pruža.

Izaberite sami svoj alat za rad

Invision Vam omogućava da upotrebljavate određene alatke shodno svojim trenutnim potrebama. Uvek možete biti sigurni da se specifikacije integrišu direktno sa Jirom. Takođe, osnovne integracije su lako povezive sa svakodnevnim tokom rada. Ukoliko već imate Vaše omiljene alate koji donose željene rezultate, znajte da je Invision u mogućnosti da nastavi sa njihovim korišćenjem u skladu sa kojim Vi želite, ali takođe i da se poveže sa novim, naprednijim verzijama koje će doneti boljitak Vašem poslu i uspehu.

Šta kažu korisnici o Invisionu?

Svi korisnicni koji su već iskušali dobrobiti Invisiona tvrde da su unapredili svoj posao na određen način. Na primer, mnogi tvrde da je Invision neminovan u svakom dizajnerskom procesu. Pored toga, korisnici takođe tvrde da su otkrili način na koji mogu da rade pametnije i brže, ali takođe i da otkriju sve pogodnosti koje jedan snažan i moćan dizajnerski sistem može da im ponudi.

Korisnici su takođe rekli da je online bankarsko poslovanje olakšano i unapređeno uz Invision, zato što pruža dodatnu zaštitu i oslonac. Redizajniranje je takođe podignuto na potpuno novi nivo, te pruža najbolje korisničko iskustvo na svetu. Niste sigurni? Uverite se sami!

Da li ste spremni da prenesete sve Vaše principe, komponente, te kodove na jedno pouzdano mesto?

Dozvolite Invisionu da unapredi prezentaciju Vaših proizovda, usluga, ali i same organizacije rada kompanije. Uživajte u jednom potpuno novom iskustvu koje je podignuto na profesionalni nivo!