Facebook

Kako najjednostavnije predstaviti giganta društvenih mreža? Bez obzira da li je Vaše mišljenje o ovoj društvenoj mreži pozitivno ili negativno, jedna činjenica se definitivno ne može opovrgnuti - samo u prvom kvartalu 2020.e godine, pri početku pandemije korona virusa, ova društvena mreža je na DNEVNOM nivou imala neverovatnih 1,73 biliona korisnika! Sigurni smo da prvobitna Zukembergova ideja nije bila da postigne baš ovakav ​uspeh, ali prethodni Facemash (današnji Facebook), nadmašio je sva očekivanja!

Da li gubite mnogo ukoliko Vaša firma nema stranicu na ovoj gigantskoj društvenoj mreži? Jeste li znali da mnoge kompanije nemaju druge društvene mreže osim Facebooka? 

Koja je njegova važnost i kako je možete i sami koristiti, saznaćete u daljnjem tekstu... 

Malo o važnosti društvenih mreža...

Ako možemo izdvojiti jednu stvar koja je promenila marketing iz korena, onda bi to definitivno bile društvene mreže. 

Bilo da je Vaša želja ili ideja da kreirate profil idealnog kupca (link na blog), istražite njegove navike, ponašanje i interese, društvene mreže (a posebno Facebook), mogu Vam omogućiti da brzo ostvarite svoje ciljeve!

Želite pripremiti sadržaj za određene korisnike, te potom samo odabranoj grupi kupaca plasirati isti u pravom trenutku? Društvene mreže su odgovor koji Vam najzad može omogućiti da brzo i lako dođete do svoje ciljane publike. 

Morate se složiti da je takav zadatak nekada bio u rangu naučne fantastike! 

Šta radi Vaša ciljana publika, ili prostije - kupci pojedinih usluga? Kao i svi mi, oni su tu negde među nama... Skroluju, istražuju, lajkuju, te provode minimum par sati dnevno na društvenim mrežama - iskoristite to!

Sigurno već znate da Vaša konkurencija uspeva da ih bombarduje oglasima i benefitima usluga na dnevnom nivou. Kasnite li?

2021. je godina, te smo svi bili svedoci ubrzanja digitalnog marketinga i važnosti društvenih mreža sa pojavom pandemijr i novom, ''izmenjenom normalnošću.''

Šta moja firma treba da radi na Facebooku? Treba li mi uopšte ova društvena mreža?

Ukoliko pođemo sa pretpostavkom da već imate prisustvo na webu, te društvene mreže, možemo početi sa kompletnom analizom Vašeg sadržaja, mreža, te sajtova, pa ih zajedno podići na skroz novi, profesionalniji nivo. 

Analitika, bounce rate, SEO analiza i saveti za društvene mreže - dobijte predloge rešenja na jednom mestu!

Imate biznis koji je se tek pojavio ili treba da se pojavi na tržištu? Ili pak još uvek niste krenuli u digitalne vode, a ipak razmišljate o tome? Niste zadovoljni postojećim stanjem? 

Mi smo ovde da Vas uputimo o detaljnom sistemu i funkcionisanju društvenih mreža ponasob!

Bez obzira kada ste odlučili da krenete sa digitalnim marketingom, znajte da Bilfas čini da uvek budete korak ispred svih! Sustignite svoju konkurenciju na brz, lak i profesionalan način.

Otkrijte sve usluge na jednom mestu!

Naša kompanija pruža kompletne usluge u digitalnom svetu. 

Vodimo se idejom:

Mogu li sve usluge stati pod jednu šljivu?

Bilfas dokazuje da MOGU!

Imajte samo jednog umesto 10 saradnika, a postignite veće i bolje rezultate!