Razvoj i kreiranje sajtova i aplikacija

Brza i profesionalna realizacija svih potrebnih zahteva.

Razvoj i kreiranje sajtova i aplikacija

PHP & Symfony.

html-web-design-code-for-developers-and-designers-2022-11-08-08-38-48-utc.jpg

Definicija razvoja uopšteno govori da je to proces vezan za rast, napredak i pozitivne promene svih vrsta – upravo tako naši programeri žele da shvate i ovaj proces, u svetu tehnologije, razvoja i kreiranja aplikacija i sajtova.

Sa decenijama iskustva, naučili smo da je svaki proces razvoja i kreiranja online drugačiji. Iz tog razloga uvek stvaramo jedinstven pristup koji izvlači najbolje iz aplikacija i sajtova bilo kog tipa.

Brzo i profesionalno realizacija svih potrebnih zahteva - zakažite konsultacije odmah.

*Tim agencije Bilfas koristi PHP (Hipertekt
Preprocesor) za razvoj dinamičkih i interaktivnih veb stranica i sajtova svih vrsta. PHP je poznat kao skriptni jezik opšte namene.
Ono što PHP razlikuje od drugih programskih jezika je to da je bio među prvim jezicima na strani servera koji su mogli biti ugrađeni u HTML.

Iz tog razloga, dodavanje različitih funkcija na veb je sada omogućen bez potrebe za pozivanjem spoljnih/vanjskih datoteka.

Takođe volimo da koristimo PHP jer je svestran. Ovaj programski jezik nezavisan od platforme može se koristiti na:

-Windows-u, Mac-u i Linux-u.

PHP podržava sve glavne veb servere. Najzad, možemo da koristimo i različite platforme i sisteme. Sve gore navedeno dolazi sa niskim troškove.

PHP - Brz i siguran. Kao vlasnik onlajn preduzeća, verovatno ste veoma zabrinuti za bezbednost svoje web stranice, sajta ili aplikacije. Sa PHP-om, nema potrebe da brinete o tome jer koristi sopstvenu memoriju.

PHP je opremljen sa mnogo različitih alata i frameova koji nam mogu pomoći da otklonimo kvarove, uglavnom u slučaju pojave virusa. Ovo je takođe korisno u u slučaju svih drugih cyber napada.

*Symfony - dobro poznati framework koji se koristi u svrhu smanjenja vremena razvoja proizvoda. Takođe je sposoban za poboljšanje kvaliteta web aplikacija, sajtova i stranica.

Symfony je jedan od najbržih PHP framework-ova.

Možete očekivati potpuno prilagođavanje, a poznat je i po svojoj stručnoj i
bezbednoj podršci (SensioLabs).

Koristimo Simfoni za različite stvari, kao što je full-stack (kada razvijamo veoma složene aplikacije), za metodu „ciglu po ciglu“ (brick) i Microframevork (dok razvijamo neke posebne funkcije u vašem projektu).

Ovaj framework je takođe lako proširiti na načine koji su često nam potrebni. Koristimo i različite dodatke shodno zahtevima projekta.

Kompatibilnost - Sve pojedinačne, pa čak i manje verzije Symfony-ja su potpuno kompatibilne.

Podižemo udobnost programiranja na maksimalan nivo.