Monitoring i podrška

Održavanje servera, sajta i aplikacije na inventivan način.

Monitoring i podrška

Serverima, web lokacijama i aplikacijama je potrebno stalno praćenje i pouzdana podrška - sada znate gde da je pronađete.

online-monitoring-of-solar-station-production-2021-09-01-15-21-03-utc.jpg

Korisnici vide uslugu ili proizvod koji dobijaju, ali ono što ne znaju je da se iza ovog procesa kriju brojni zadaci. Naša agencija zna šta je potrebno za održavanje, praćenje i kreiranje pouzdane podrške, bilo da se radi o serverima, sajtovima ili aplikacijama.

Identifikovanje ključnih metrika, zajedno sa merenjem njihovih trendova tokom vremena, pomaže nam da odredimo na koji način se odvija onlajn poslovanje. Ključno je da uradimo ovaj deo svakog projekta kako bismo mogli da saznamo da li se nešto poboljšava ili pogoršava. To nam takođe pruža detaljnu analizu stvari koje treba promeniti ili poboljšati na određenom web sajtu.

Identifikovanje oblasti koje se moraju poboljšati treba da se rade unapred - ne možemo da čekamo da korisnici to prvi vide i da počnu da se žale na nešto. Kod profesionalaca, promena mora da se desi pre nego što kupci/korisnici uopšte uvide grešku.

Nije tajna da je podrška ta koja gradi poverenje između klijenta i korisnika, a sigurni smo da ne želite da propustite ovaj ključni deo razvijanja vlastitog poslovanja.

Rezultati koje dobijate uz stručno praćenje i podršku? Oni koji su vam potrebni - poboljšano korisničko iskustvo, na svim nivoima.