EC Pleasure

EC Pleasure. Kozmetički centar fokusiran na pružanje visokokvalitetnih i luksuznih usluga u oblasti lepote i zdravlja. Glavna polja stručnosti EC Pleasure-a su Endosferska terapija, Remodeling Face, Toleskin, Vivant, Lift C.V.S., Lissant, Age summum i drugi. Brendovi sa kojima rade su Endospheres, Biologique i Guinot. EC Pleasure je poznati centar lepote u srcu Beograda, koji vode profesionalci u svom poslu.

Bilfasova misija je bila da unapredi celokupnu veb stranicu EC Pleasure i vidljivost na onlajn tržištu, što je ovom estetskom centru donelo ne samo veći broj posetilaca, već i priznanje i potvrdu ciljane publike.
Analitika, istraživanje, predlog rešenja, razvoj, kao i testiranje različitih rešenja i performansi samo su neki od koraka koje je Bilfas uspešno sledio kako bi EC Pleasure dobio mesto koje ima danas.

SEO i digitalni marketing zaokružuju čitavu priču koja je pomogla ovom poslu da raste u željenom pravcu. Sadržaj je pažljivo kreiran i modifikovan sa ciljem da dođe do novih potencijalnih klijenata i stekne njihovo poverenje.

EC Pleasure