Women Diamond Shell

Women Diamond Shell. Women Diamond Shell. Virtuelni ženski časopis sastoji se od brojnih različitih tema i oblasti koje dame širom sveta mogu čitati na dnevnom nivou. Bilfas je napravio ovaj portal od nule, dakle od samog kreiranja domena. Women Diamond Shell ne samo da deli zanimljive informacije, već pruža i korisne savete i trikove o tome kako da poboljšate svoj svakodnevni život.
Kategorija životnog stila sastoji se od psihologije, finansija, karijere, fitnesa, kućnih ljubimaca, sporta, zdravlja, lepote, mode, kao i porodičnih tema. Članci se pišu i objavljuju svakodnevno, zajedno sa objavama i pričama na društvenim mrežama - i na Fejsbuku i na Instagramu. Čitljivi i razumljivi svima, ne oduzimajući vam previše dnevnog vremena, a unapređuju vaš životni stil.

Women Diamond Shell takođe ima kategoriju digitalnog sveta, gde se vesti iz tehnologije ažuriraju i dele redovno, prateći najnovije svetske trendove.

Kulturne i avanturističke teme se zasnivaju na pružanju neverovatnih članaka vezanih za hobije, kuhinju i recepte, kao i putovanja, te priče o inspirativnim ženama. Podkategorija Inspirativne žene osnažuje žensku snagu i vrednost tako što deli priče o ženama koje su promenile svet i naše društvo na bolje.

-Tehnički deo: analitika, istraživanje, razvoj, testiranje, praćenje, SEO.
 

Women Diamond Shell